Ndihmoni kompaninë tuaj të fokusohet në atë që ju dini të bëni më mirë!

_

Dalerio Consulting është një kompani (Outsourcing) ndërkombetare me reputacion dhe themel të qendrueshëm.

Web & App Development

Keeping a close eye on each detail, we will make sure that your business is well-presented with a professionally-built website.

Read More

Marketing & SEO

In a world where technology is always evolving, we are always one step ahead. Grow your business with our Marketing and Search Engine Optimization.

Read More

Social Media Management

We will make sure that any post made on your social network profiles is of the highest quality, with a proper description and optimized to reach a larger audience.

Read More

Content Writing

Great content is the foundation to good SEO and Marketing, and it's the most important first step when building an online presence.

Read More

Virtual Asistant

Time is gold, and with our award-wining team you'll be making the most our of any second, letting us do your time-consuming tasks.

Read More

24/7 Customer Support

Don't miss your clients on any moment. Providing Customer Support via call, e-mail and live chat 24/7 starting at some of the lowest rates in the market.

Read More
Digital Marketing Agency

Pse ne?

  • Shërbimi i Nivelit Të LartëNe nuk bëjmë kompromise kur bëhet fjalë për cilësinë e shërbimit, pasi përkushtimi është i garantuar.
  • Rezultatet e ProvuaraVlera e kompanisë sonë matet me vlerën që ne u ofrojmë klientëve tanë, duke i lënë veprat tona të flasin vetë.
  • Mbështetje ShumëgjuhësheZgjeroni kontaktet tuaja duke punuar me rrjetin tonë të profesionistëve të gjuhëve. Italian, gjermanisht, frëngjisht dhe më shumë janë në dispozicion.

Platformat Tona

Na Kontaktoni