Outsourcing company

1. Ndihmoni kompanine tuaj te perqendrohet ne ate qe ju beni me mire.

Dalerio Consulting eshte nje kompani Outsourcing nderkombetare me reputacion dhe themel të qendrueshëm.

Themeluar ne fillim te vitit 2017 nga nje ekip profesionistesh me pervoje te gjere ne rritjen e biznesit dhe dhenien e burimeve te jashtme, ne perqendrohemi te ndihmojme kompanite qe te transferojne burimet e tyre te punes dhe te thjeshtojne strukturen e biznesit te tyre.

2. Perpiquni te gjeni gjithmone partner efektiv.

Ndersa strategjite dhe idete e marketing-ut dhe dizajnit te websiteve jane gjithmone ne ndryshim, sfida per te qene nje biznes i perditesuar eshte teper sfiduese.

Zgjidhni nje kompani te specializuar per t’ju ndihmuar ne rritjen e biznesit tuaj, e cila ju jep mundesine te qendroni sa me prane kilenteve tuaj me platformat me te perditesuara ne treg.

Lejoni Dalerio Consulting te menaxhoje pranine tuaj ne internet dhe ta ktheje biznesin tuaj ne marke duke ju vendosur ne krye te kerkimeve te Google.

marketing and design agency
marketing and design agency

2. Perpiquni te gjeni gjithmone partner efektiv.

Ndersa strategjite dhe idete e marketing-ut dhe dizajnit te websiteve jane gjithmone ne ndryshim, sfida per te qene nje biznes i perditesuar eshte teper sfiduese.

Zgjidhni nje kompani te specializuar per t’ju ndihmuar ne rritjen e biznesit tuaj, e cila ju jep mundesine te qendroni sa me prane kilenteve tuaj me platformat me te perditesuara ne treg.

Lejoni Dalerio Consulting te menaxhoje pranine tuaj ne internet dhe ta ktheje biznesin tuaj ne marke duke ju vendosur ne krye te kerkimeve te Google.

90%

Zhvillim Aplikacionesh

100%

Kliente te Kenaqur

100%

Sherbim Cilesor

92%

Rezultatet e Provuara

Shërbimi i Nivelit Të Lartë

Ne nuk bëjmë kompromise kur bëhet fjalë për cilësinë e shërbimit, pasi përkushtimi është i garantuar.

Rezultatet e Provuara

Vlera e kompanisë sonë matet me vlerën që ne u ofrojmë klientëve tanë, duke i lënë veprat tona të flasin vetë.

Mbështetje Shumëgjuhëshe

Ne ju mundesojme krijimin e websiteve ne gjuhe te ndryshme duke ju dhene nje mundesi me te gjere per te shtuar klientet tuaj. Ekipi yne profesional ofron krijimin e websiteve ne gjuhe te ndryshme si anglisht, italisht, gjermanisht, frengjisht e shume te tjera.